Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P-2012

Följ

P-2012

Följ oss för uppdateringar
Följ

Match

IK Wormo vit

Exans 5-mannaplan vid omklädningsrummen
23 maj 2021
10:00

Landskrona BOIS svart

Referat

Referat: IK Wormo vit - Landskrona BOIS svart

Två mycket nöjda tränare lämnade Exan idag :).

Mulet, molnigt - det var nästan så man kollade almanackan för att se att det verkligen var i slutet av maj.
BOIS på hemmaplan .- trevligt att se de randiga igen : ).
Målsättningen för dagens match var att vi skulle få till bra anfall och att man som spelare ska träna på att hålla den position man får på planen. Det började lite trevande och BOIS fick till fler anfall än de blå i första perioden.
DOCK kunde vi konstatera att något var på gång - och killarna tog mer och mer för sig och bjöd bl a på fantastiskt passningsspel och försvarsspell!

Andra perioden blev blå. Helblå. Vi fick till flest anfall - OCH VILKET PASSNINGSSPEL!! - och killarna fick i uppdrag att våga dribbla sig in framför motståndarmålet. Försvarsmässigt lika bra.
Tredje perioden tappade vi lite i försvaret - men - det är ju vad man betalar för när man går upp i anfall. En mycket jämn match där BOIS tog hem med ett mål och våra blåa kunde ta hem anfallsstatistiken.
Fantastiska målvaktsprestationer från både randigt och blått håll!

En match där alla killar rörde boll, vågade utmana sig själva, vågade försöka dribbla, tog för sig i försvarsspel - helt enkelt en perfekt match!

Nästa helg är det tre matcher på gång! Nu är det så många killar att vi tränare inte har full koll när ni frågar oss VILKEN match killarna ska spela - så vi ber er: håll koll på mailen och det som kallas anmälningsutskick - där man svarar om man kan komma eller ej - får man inget sådant är man således inte kallad!!
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Dino Dedic 1 0 0 0 0 0
Eric Andersson 1 0 0 0 0 0
Valter Sandsborg 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng

Andra möten i serien